Wij steunen stichting Make A Memory, u ook?

Het is al bijna zomer, maar we wilden toch nog even met u delen, dat wij als Endures in december 2015 geen kerstgroet hebben gestuurd naar onze relaties. Wij hebben er toen voor gekozen om een digitale Kerstgroet te sturen en een bedrag over te maken naar de Stichting “Make a memory” www.makeamemory.nl

Stichting Make a Memory fotografeert op verzoek van ouders en via bemiddeling van zorgprofessionals ernstig zieke, terminale en overleden kinderen in de leeftijd van 23 weken (zwangerschap) tot en met zeventien jaar.  

Met een landelijk netwerk van ruim 140 professionele fotografen worden thuis of in het ziekenhuis foto’s gemaakt. De ouders ontvangen kort daarna een boekje met vijf afdrukken en een dvd met alle foto’s in hoge resolutie.
De foto’s  bieden de ouders troost en een blijvende herinnering en kunnen wezenlijk helpen bij de verwerking van het verlies. De fotografen werken belangeloos en hun werk onderscheidt zich in positieve zin technisch en inhoudelijk van de foto’s die ziekenhuispersoneel en ouders zelf kunnen maken.

Meer informatie over deze stichting?

Klik hier

Contactinformatie

Wilt u meer weten over onderzoeksmogelijkheden, het beschermen en de juiste keuze van materialen en of inzicht in mogelijkheden om uw operationele kosten te verlagen?

Recente berichten

Meer informatie over Wij steunen stichting Make A Memory, u ook??

Joost van Dam

Joost van Dam

Expert Corrosion & Materials

+31 (0) 6 13 96 83 39